کرتین وال

کرتین وال

کرتین وال

کرتین وال:

سیستم نمای کرتین وال یک پوشش خارجی برای ساختمان هایی می باشد که دیوارهای خارجی آن سازه ای نبوده و تنها جدا کننده داخل و خارج ساختمان به لحاظ حرارتی و شرایط جوی می باشد. با توجه به این نکته که نمای کرتین وال در ساختار سازه ای ساختمان نیست(بدین معنی که نقشی در باربری و تحمل بارهای مرده و زنده سازه اصلی ندارد) در طراحی این سیستم می توان از مصالح سبک استفاده کرد که این امر نهایتا موجب کاهش مجموع بار مرده ساختمان  و هزینه ها می گردد.

نمونه کرتین وال اجرا شده

درباره سازه کرتین وال:

اولین نمونه های کرتین وال با استفاده از پروفیل های فلزی (فولاد) ساخته شد . همچنین از چوب نیز به عنوان اجزای صلب مورد نیاز کرتین وال استفاده می شد . با شروع ساخت شیت های بزرگ شیشه در قرن هجدهم ، اولین کرتین وال مدرن با استفاده از چوب در امپراتوری عثمانی ساخته شد.

با شروع دهه ۱۹۷۰ و پیشرفت و گسترش صنعت فلزات، علی الخصوص آلومینیوم، استفاده از این فلز در مصالح ساختمانی رونق گرفت .امروزه از پروفیل های اکسترودی آلومینیوم در ساخت نماهای کرتین وال استفاده می گردد. خواص منحصر به فرد فلز آلومینیوم و قابلیت اکسترود به شکل ها و طرح های دلخواه و انعطاف پذیری زیاد این فلز در طراحی مقاطع به هنگام اکسترود ، این فلز را به اصلی ترین مصالح در ساخت و تولید نمای کرتین وال تبدیل کرد .

کرتین وال و چرایی استفاده آن در معماری:

گسترش تولید شیشه با ابعاد بالا امکان نفوذ نور بیشتر به داخل ساختمان و کاهش هزینه های منبع نور و امکان استفاده حداکثری از انرژی نور در روزهای کوتاه زمستان ،معماران را بر آن داشت تا در جهت رسیدن به طراحی بهتر و دریافت بیشترین میزان نور طبیعی و همچنین امکان افزایش گستره دید از نمای داخلی ساختمان از شیشه به عنوان جدا کننده اصلی (دیوار ) در فریم های آلومینومی بهره می برند.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.